Vegan Choco Peanut Butter Cup Ice Cream

Δεν έχω αρκετά λόγια

να περιγράψω αυτήν την γεύση του πιο κολασμένου βίγκαν παγωτού που έχω δοκιμάσει ποτέ. Γιαυτό θα το αφήσω να μιλήσει από μόνο του.

Η υφή του, κρεμώδης και πλούσια, σου ικανοποιεί όλο σου το είναι (φυσικά και δεν υπερβάλλω), ενώ αυτή η σχεδόν πικρή σοκολατοφυστικένια γεύση σε ανεβάζει λίγο πιο ψηλά και γελάς σαν το χαζό μόνη σου, που έφτιαξες μια τελειότητα. Έτσι θα νοιωσετε και εσείς μόλις το φτιάξετε!

Το σκαρφίστηκα έχοντας στο μυαλό μου αυτά τα κολασμένα Choco Peanut Butter cups που έχω στην συλλογή των desserts.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ

Με τέσσερα μόνο υλικά, αυτά τα σοκολατένια cups σε καθηλώνουν και η στιγμή που τα τρως θα είναι η καλύτερη της εβδομάδας σου. Guaranteed!

Στο θέμα μας!

Χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς κόπο, χωρίς επεξεργασμένα υλικά, με ελάχιστους υδατάνθρακες, πολλή πρωτεΐνη, υγιεινά λιπαρά, & γεμάτο σίδηρο !

Όπως όλα τα βίγκαν παγωτά, χρειάζεται μια προετοιμασία. Πρέπει να βάλουμε 2 κονσέρβες κρέμα καρύδας και 2 μπανάνες στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Η κρέμα καρύδας περιέχει τα απαραίτητα λιπαρά για το παγωτό μας, ενώ οι μπανάνες εκτός από γλύκα, θα προσθέσουν υπέροχη υφή, αρκεί φυσικά να είναι κατεψυγμένες. Μισή ώρα πριν το φτιάξουμε,  μουλιάζουμε τους χουρμάδες για πιο smooth αποτέλεσμα.  Αυτά μόνο!

Vegan Choco Peanut Butter Cup Ice Cream

Prep time

2

ώρες
Freezer

2

ώρες

Υλικά

  • 2 κατεψυγμένες κονσέρβες κρέμα καρύδας για 2-3 ώρες

     

  • 150 γρ φυστικοβούτυρο (1/2 cup)

     

  • 2 μπανάνες κατεψυγμένες

     

  • 4 κ.σούπας κακάο

     

  • 6 χουρμάδες μουλιασμένοι σε νερό για μισή ώρα

     

  • 1/2 κ.γ. κανέλα, μια τσιμπιά αλάτι 

Οδηγίες

  • Χτυπάμε το στερεό μέρος της κρέμας καρύδας σε σαντιγί με το σύρμα του μπλέντερ. 

  • Κοσκινίζουμε το κακάο και το προσθέτουμε στην σαντιγί.

  • Σε μούλτι χτυπάμε τις μπανάνες με το φυστικοβούτυρο, τους χουρμάδες και την κανέλα. Μόλις γίνει κρεμώδες, προσθέτουμε στην σαντιγί. 

  • Μεταφέρουμε σε ένα σκεύος και καταψύχουμε για 3-4 ώρες. Αναλόγως την επιθυμητή σύσταση.

  • Προσοχή! Εφόσον μας μείνει παγωτό, (αν είναι ποτέ δυνατόν) το διατηρούμε στην κοινή ψύξη και όχι στην κατάψυξη! Γιατί θα γίνει παγάκι και θα αλλοιωθεί. Το ξανατρώμε ως έχει ή το καταψύχουμε ξανά για 2 ώρες.

    AAAE7052-5DCA-444B-AD7E-0F27050D409F
     

    Leave a Comment

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *