Αν λατρεύεις το Ceviche όσο και γω θα σε ξετρελάνει αυτή η συνταγή!
Σε 10 λεπτά έχεις ένα πλήρες γεύμα φούλ στην πρωτεΐνη και γεμάτο θρέψη! Η τεχνική του ceviche προυποθέτει ή βράσιμο της πρωτείνης για 1 λεπτό και μετά μαρινάρισμα ή μόνο μεγαλύτερης όμως διάρκειας μαρινάρισμα. Εγώ προτίμησα να σας δώσω την πιο γρήγορη συνταγή. Είναι πεντανόστιμη και φυσικά Oh so pure!
Ceviche Calamari
2
10
λεπτάΥλικά
250 γρ καλαμάρι κατεψυγμένο σε κομμάτια
1 αβοκάντο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, μαϊντανό και δυόσμο
φλούδα 1 μεγάλης τομάτας
1 αγγουράκι και 1 πιπεριά μικρή.
σως: χυμός ενός λεμονιού, χυμός 1 lime, 1 κ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι.
Οδηγίες
Βράζουμε το καλαμάρι για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και το βρασμένο καλαμάρι και τα ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέτουμε την σως, αναμειγνύουμε και είναι έτοιμο!
Βάζουμε σε τσέρκι το ceviche, πιέζουμε να ενωθούν καλά τα υλικά και προσεκτικά το αφαιρούμε.