Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι
3 πατατες μικρές
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδο
3 ποτήρια νερό
1 ποτήρι φυτικό γάλα (εδώ έβαλα βρώμης)
1/2 κ.γ κάρδαμο
1/2 κ.γ. μπούκοβο
αλάτι Ιμαλαΐων
πιπέρι
Οδηγίες
Σε κατσαρόλα με λίγο λάδι ρίχνουμε το σκόρδο πολτοποιημενο. Προσθέτουμε τα λαχανικά σε κομμάτια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το νερό με το γάλα κ τα μπαχαρικά. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά γα 15 λεπτά. Έτοιμη!! Με ραβδομπλεντερ, πολτοποιούμε την σούπα και γαρνίρουμε!